Slovakya vizesi için neler gerekli?    
 

 
Her başvuru için  2  fotoğraf gerekmektedir.Schengen vizesine dahildir.
Slovak Yabancılar Polisinden onaylı orjinal davet mektubu, geçerli pasaport, 1 adet fotograf (3 x 3,5 cm boyutlarında ve en fazla 6 aylık).
Slovak Cumhuriyetinde kalınacak otelin , direk konsolosluk faksına göndereceği, tüm kalış süresi için ödemenin peşin olarak yapıldığını onaylayan belge (voucher) ve otelin ön yazısı gerekmektedir.
 

Turistik

Slovakya Turistik Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.

Ticari

Slovakya Ticari Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.


FORMLAR
İLETİŞİM
    1. 0212 251 55 22 Pbx
      Fax: 0212 219 24 03
      irfan@vizedunyasi.com
      Halaskargazi cad. Pekin Apt.No27 /Z Harbiye /İstanbul

       

  •