Norvec vizesi için neler gerekli?    
 
İşlem Süresi: 7 İŞ GÜNÜ

 
YEŞİL,GRİ,SİYAH PASAPORT SAHİPLERİ 90 GÜNE KADAR VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLİRLER
İSTANBULDA MACARİSTAN KONSOLOSLUĞU TARAFINDAN VERİLMEKTEDİR.
TÜM SCHENGEN ÜLKELERİ İLK PASAPORT ALIŞ TARİHLERİ 10 YILDAN ÖNCEKİ PASAPORTLARI KABUL ETMEMEKTEDİR
  • IPTAL OLAN PASAPORTLARINIZDAKI GECERLI VIZENIZLE NORVEÇ'E SEYAHAT EDEMEZSINIZ
  •  

    Turistik

    Norvec Turistik Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.

    Ticari

    Norvec Ticari Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.


    FORMLAR
    BİOMETRİK RESİM
    Büyükelçilik
     
    Kançılarya:Kırkpınar Sok., No: 18/ 3-4, 06540 Çankaya, Ankara
    Telefon: 405 80 10
    Faks: 443 05 43
    E-Posta: emb.ankara@mfa.no
     
    Konsolosluk
     
    Kançılarya:METROCITY Millennium A Blok, Büyükdere Cad.
     No: 171, 34330, 1. Levent , İstanbul
    Telefon: (212) 344 1265 - 344 1266 - 344 1267
    Faks: (212) 344 1269
    E-Posta: mission.ist@kum.hu
    URL: www.mfa.gov.hu/cons/istanbul 
     
    Başvuru Bölgeleri
     
    BÖLGE AYRIMI YOKTUR
     
    İLETİŞİM
      1. 0212 251 55 22 Pbx
        Fax: 0212 219 24 03
        irfan@vizedunyasi.com
        Halaskargazi cad. Pekin Apt.No27 /Z Harbiye /İstanbul

         

    •