Macaristan vizesi için neler gerekli?    
 
İşlem Süresi: 7 İŞ GÜNÜ

 
YEŞİL,GRİ,SİYAH PASAPORTLAR 90 GÜNE KADAR VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLRSİNİZ
  • TÜM SCHENGEN ÜLKELERİ İLK PASAPORT ALIŞ TARİHLERİ 10 YILDAN ÖNCEKİ PASAPORTLARI KABUL ETMEMEKTEDİR
  • IPTAL OLAN PASAPORTLARINIZDAKI GECERLI VIZENIZLE MACARISTAN'A SEYAHAT EDEMEZSINIZ
  • LÜTFEN ESKİ PASAPORTLARINIZIN SADECE FOTOKOPİLERİNİ GÖNDERİNİZ.

  •  
     

    Turistik

    Macaristan Turistik Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.

    Ticari

    Macaristan Ticari Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.


    FORMLAR
    BİOMETRİK RESİM
    Büyükelçilik
     
    Kançılarya:Sancak Mahallesi, Layoş Koşut Cad. No. 2, Yıldız, Çankaya, Ankara
    Telefon: 442 22 73
    Faks: 441 50 49
    E-Posta: mission.ank@kum.hu
    URL: www.mfa.gov.hu/emb/ankara
     
    Konsolosluk
     
    Kançılarya:METROCITY Millennium A Blok, Büyükdere Cad.
     No: 171, 34330, 1. Levent , İstanbul
    Telefon: (212) 344 1265 - 344 1266 - 344 1267
    Faks: (212) 344 1269
    E-Posta: mission.ist@kum.hu
    URL: www.mfa.gov.hu/cons/istanbul 
     
    Başvuru Bölgeleri
     
    BÖLGE AYRIMI YOKTUR.
     
    İLETİŞİM
      1. 0212 251 55 22 Pbx
        Fax: 0212 219 24 03
        irfan@vizedunyasi.com
        Halaskargazi cad. Pekin Apt.No27 /Z Harbiye /İstanbul

         

    •